Rádi pro Vás vyrobíme atypickou matraci.

Rádi pro Vás vyrobíme atypickou matraci

Pořídili jste si novou postel, ale má netradiční rozměry či tvar? Problém nastává ve chvíli, kdy chcete do ní novou matraci. Běžné matrace, které jsou v obchodech k dostání se vám do ní nevejdou. Řešením je atypická matrace na míru a u nás mile rádi pro Vás takovou matraci vyrobíme bez problémů.

Atypický rozměr matrace

Celá řada výrobců vám atypickou matraci na míru vyrobí. Bez problémů si pořídíte i atypické lamelové rošty, které jsou nezbytné pro zdravý spánek. V mnoha případech si však vyžádá výrobce příplatek právě za atypický rozměr či tvar. Ten činí 10 - 20% podle velikosti matrace.

Proč matraci na míru?

Matrace musí v posteli dokonale sedět, protože jedině tak plní správně svou funkci. Pokud v posteli lítá a různě se posunuje, dojde pouze k jejímu prodření a poškození. Atypická matrace na míru lze snadno přizpůsobit netradičním rozměrům vašeho lůžka. Libovolně lze změnit šířku a délku matrace, s její výškou to není tak jednoduché. Vybrat si musíte typ matrace s vhodnou výškou, kterou požadujete. Prodlouženou délku matrace využívají vysocí lidé, kteří mají problém s klasickou matrací.

Jaká je vhodná velikost matrace?

Správná velikost matrace se odvíjí od výšky a šířky konkrétní postavy. Nejčastěji se používá šířka matrace 90 cm, u dvojlůžka je to 180 cm. Pro ty, kdo potřebují v posteli více místa, je optimální 100 - 110 cm. Správná délka matrace by měla na vaši výšku přesahovat o 20 cm. Člověk s výškou 180 cm potřebuje 200 cm dlouhou matraci. Pokud potřebujete atypický rozměr, počítejte s tím, že je Vám dodáme maximálně do 14 dní. Zdá se vám, že máte v posteli málo místa? I v tomto případě je ideálním řešením atypická matrace.