Polohovací rošt nesmí chybět ve Vaši ložnici.

Pohodlí v ložnici je důležité pro čím dál více lidí. S polohovacím roštem se vám rozhodně nebude chtít ráno vylézat z postele. Mnoho lidem stačí mít v posteli klasický laťový nebo lamelový rošt. K čemu ale dojde ve chvíli, kdy si pořídíte polohovací rošt? Už nikdy nebudete chtít vylézt z postele.

 

Proč si pořídit polohovací rošt?

V prvé řadě vám polohovací rošt přinese dostatek pohodlí a kvalitní spánek. Na trhu jsou k dostání manuální nebo motorové rošty (elektrické). Elektrickou variantu lze ovládat pomocí ovladače rovnou z postele. Stačí stisknout příslušné tlačítko.

Nejlepší polohou pro spánek je s mírně zdviženýma nohama a hrudníkem. Tato poloha pomáhá snížit tlak, usnadnit dýchání a především zlepšuje funkci krevního oběhu. Do této pozice si můžete lehnout pouze v případě, že si pořídíte polohovací rošt. Počítat musíte s vyšší investicí, která se vám však vrátí v podobě zdraví, už se nikdy nebudete probouzet unavení.

motorovy rost

 

Pro koho je polohovací rošt vhodný?

Polohovací rošt je skvělou variantou pro ty, kdo prosedí celou pracovní dobu v kanceláři nebo naoapk stojí u výrobní linky či v prodejně. Tyto lidi často trápí křečové žíly, otoky nohou. Zvednutím roštu na straně nohou do vyšší polohy přinese odpočinek.


Elektrický nebo-li motorový polohovací rošt ocení senioři, dlouhodobě ležící pacienti a osoby s problémy s pohybovým aparátem. S pomocí polohovacího roštu budou vstávat a usedat v posteli s polohovacím roštem bez větší námahy. Je nepostradatelným pomocníkem pro ty, kdo se starají o tyto postižené osoby.

 

V případě, že se budete rozhodovat pro polohovací rošty neváhejte se s námi poradit, protože ne všechny matrace můžete používat na polohovací rošty.