Ortopedické matrace.

Naše denní aktivity by měly být vyváženy dostatečným a především kvalitním spánkem. V případě, že nemáme kvalitní matraci, nejlépe ortopedickou, nemůže se tělo správně regenerovat. Pokud se nám spí špatně, nenabereme v noci dostatečnou energii na další den.

Vyberte matraci dle své váhy

Nejlepším způsobem, jak kladně ovlivnit svůj spánek a dopřát si kvalitní odpočinek, je pořízení ortopedické či zdravotní matrace. Ta pomůže předejít problémům s bolestí páteře a pohybového aparátu. Ideálním řešením je zvolit si matraci na míru, která se přizpůsobí Vaší váze a bude mít správné rozměry.

Ulevíte zádům

Důvod, proč si zvolit zrovna ortopedickou matraci, je její dokonalá podpora vašemu tělu. Páteř budete mít neustále v přirozené poloze. Kvalitní matrace zabrání vzniku otlačenin či migrén. Součástí by měl být také kvalitní rošt, který spolu s matrací zajistí správnou polohu i oporu těla při spánku. Matrace by měla mít speciální potah, který do sebe absorbuje vlhkost a následně ji odpaří. Zvolit si můžete speciální potahy s výtažky z Aloe Vera nebo s antialergickou vrstvou.

Zvolte dobrého prodejce

Pro ortopedickou matraci rozhodně nechoďte do supermarketu nebo někde na tržnici. Naopak je nutné si zvolit kvalitního prodejce matrací, například e-shop Vyspimese.CZ. Má jednu z nejširších nabídek matrací, navíc zastupuje firmu matrace Jelínek, které splňují nejvyšší nároky na ortopedické matrace. V e-shopu najdete přehledného průvodce pro výběr matrací, prezentační videa. S výběrem může pomoci i kvalitní blog, ve kterém je mnoho užitečných článků. Najdete zde matrace v mnoha typech, rozměrech, z mnoha typů materiálů, například elastické paměťové pěny, bio pěny a dalších.